ku5055: nanti ada masa emai aku k .. k5055h@yahoo.com .. dh lame aku nk carik ko tp x jumpa2 gak ...
Apr 22, 08 - 09:00 AM
ku5055: akum hidayahhassan ..... long time no see ar ... miss u very much !!!
Apr 22, 08 - 08:57 AM
arifilia: yuhuuu semua...
Apr 16, 08 - 05:27 PM
hidayahassan: fakhri..ko tau tak SI course tu nak cari kat mana??tlg bg pape info o contact..nak attend tp tatau
Apr 13, 08 - 02:12 PM
hidayahassan: ada sesape yg blh gtau ttg course SI kat singapore??please do so.....really interested!!!!!!!
Apr 13, 08 - 02:07 PM
tammyin: hello...I'm from Ot Batch 23,KSKB
Mar 20, 08 - 03:46 PM
mdfakhri: all major issues on mota website fixed...happy browsing!
Mar 07, 08 - 12:55 PM
zariman_ot: ada sapa cont. study kat Uitm tahun ini
Feb 27, 08 - 03:51 PM
jonComicfreak: to all colleagus, all the best n take care : )
Feb 04, 08 - 01:15 PM
ediehard: happy new year 08..syah_07,,pa kabar?
Jan 18, 08 - 10:14 AM
mdfakhri: Happy New year 2008
Jan 02, 08 - 03:18 PM
syah_07: SELAMAT TAHUN BARU 2008 KPD SMUA OT M'SIA
Dec 31, 07 - 09:20 AM
syah_07: mari kita ramai meriahkan website Ot kita. dengan buka buku baru bagi tahun baru 2008.. SELAMAT TAH0
Dec 31, 07 - 09:19 AM
syah_07: ot yang makin sepi dan sunyi...
Dec 27, 07 - 04:27 PM
samshir: radhi mana kao? ko dah keje ke? pergh ot tu.....
Dec 01, 07 - 12:51 PM
samshir: sepi sesunyi awal pagi...
Dec 01, 07 - 12:46 PM
aness: selamat hari raya bt warga OT
Oct 11, 07 - 11:48 AM
suhainaaj: Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir batin daripada OT Hospital Sibu
Oct 10, 07 - 12:25 PM
syah_07: askm, slamat berpuasa dan berhari raya
Sep 20, 07 - 08:49 AM
jonComicfreak: moderators, makhluk xde otak post iklan kotor lagi, dlm forum OT as a career,
Sep 11, 07 - 03:39 PM
awangadnandesa: hai sarina. Apa khabar orang ipoh?
Sep 07, 07 - 11:25 AM
syah_07: Taniah diucapkan kepada OT SGH kerana telah berjaya menjayakan conference driving Rehabilitaion
Aug 28, 07 - 11:33 AM
syah_07: En saidin, boleh tolong download cognitive screening untuk driver assessment workshop hari tu
Aug 28, 07 - 11:17 AM
jonComicfreak: marilah kita sama2 jaga martabat website ni
Aug 22, 07 - 02:04 PM
hazza: sape uruskan klinik obes?
Aug 08, 07 - 01:51 PM
hazza: aku bz la xde ms nak email ms ni.
Aug 08, 07 - 01:50 PM
fakhri: preventive action also been activate
Aug 08, 07 - 01:03 AM
fakhri: tanx jonComicfreak...info noted n action taken. no more iklan2 kotor2 tuh...
Aug 08, 07 - 01:02 AM
Lipasfly: naper hazza carik aku, aku malas nak online, email ker aku la
Jul 09, 07 - 03:43 PM
presijune: ada sesiapa boleh update ttg course yang akan berlangsung pada august ni selain dari driving?
Jul 08, 07 - 10:50 PM
presijune: lama nye tak lalu kat sini..
Jul 08, 07 - 10:49 PM
suhainaaj: en. hisham..sarbini kirim salam..
Jun 28, 07 - 07:53 AM
suhainaaj: hai selamat pagi...apa polah kitak orang..ot from sibu..please reply
Jun 28, 07 - 07:52 AM
awangadnandesa: nanti I tengokkan
Jun 22, 07 - 08:30 PM
jonComicfreak: moderators, ade makhluk xde otak post iklan kotor, bersihkan cepat
Jun 22, 07 - 04:45 PM
hanafiah: Hello Kumar.. ada apa yang ingin dikongsi..silakan
Jun 05, 07 - 12:16 AM
kumar: hello everybody
May 16, 07 - 03:24 PM
hazza: shah,afey,marzi,online kol 10.00 bleh?urgent gila-gilaan ni....
May 16, 07 - 09:52 AM
Ruby: rsaper dah kawin batch 19... Rosmiati..aness mana??
May 09, 07 - 10:52 AM
hazza: lipasfly,ko dah kuar ke?
May 09, 07 - 10:17 AM
Ruby: ot.... macam mana nak register??? from ali mukim... 0:
May 08, 07 - 04:23 PM
diana: it's not late for me to say congratulations to our new exec team...
May 07, 07 - 11:01 PM
Ruby: batch 19.. tutor... miss you all...
May 07, 07 - 04:16 PM
Ruby: wacha........ afundi ebi & candy.. acah jak.. hi OT
May 07, 07 - 04:15 PM
zariman_ot: mana pi pic OT kat Hospital
Apr 19, 07 - 02:09 PM
suhainaaj: Good morning...to all my beloved friends at Sibu Hospital....
Apr 16, 07 - 08:18 AM
hazza: en.hanafiah,we do kursus on ogos.tukar masa,may be i can send email to all of you to read.
Apr 10, 07 - 10:27 AM
hazza: komputer wat hall plak....sorry!!
Apr 10, 07 - 10:23 AM
hazza: komputer
Apr 10, 07 - 10:08 AM
hazza: b
Apr 10, 07 - 10:08 AM
hazza: eh,komputer p
Apr 10, 07 - 10:08 AM
hazza: to a
Apr 10, 07 - 10:07 AM
hazza: en.hanafiaH
Apr 10, 07 - 10:06 AM
hazza: a'kum...sorry coz bru bukak online.syah ko tipu konon rindu...
Apr 10, 07 - 10:06 AM
Lipasfly: hazza, i pun rindu la kat u, hehehe
Apr 10, 07 - 08:25 AM
aness: hazza rindu dgn ko
Apr 05, 07 - 04:24 PM
aness: hi slamat petang...suhainaaj miss u 2
Apr 05, 07 - 04:23 PM
syah_07: org d sibu sihat jak.
Apr 05, 07 - 09:55 AM
syah_07: askm semua..
Apr 05, 07 - 09:55 AM
suhainaaj: Apa khabar you all di Sibu?
Apr 05, 07 - 07:59 AM
suhainaaj: Good morning to Madam Mariam,Melati n my little girl Su at Sibu Hospital....miss u all..
Apr 05, 07 - 07:56 AM
syah_07: yalah hazza bagi lengkap skit info tu
Mar 23, 07 - 09:00 AM
hanafiah: hazza..info bagi lengkap sikit..
Mar 16, 07 - 04:58 PM
suhainaaj: Hai adik/irwan kamek sihat di sitok cuma banyak kerja rumah,mau buat research lagi irwan dah kawinla
Mar 15, 07 - 02:34 PM
hazza: hai...kekawan!saje nak bagi info x rasmi .bulan 7 ade kursus kat kuching sarawak
Mar 12, 07 - 04:27 PM
Lipasfly: iwan, ko biler lagi? aidi tak lame dah tue..
Mar 11, 07 - 08:53 AM
syah_07: Anna, pa cerita d HBUK?
Mar 09, 07 - 09:19 AM
syah_07: la.. dah nak jadi bapak orang dah ko shah... taniah
Mar 09, 07 - 08:48 AM
Lipasfly: jon, takde pt ker?
Mar 07, 07 - 10:14 AM
Lipasfly: mane ade aku kawen, aku menikah jer..bulan 6 nie aku dapat baby..hehehe, bestnye...
Mar 06, 07 - 03:09 PM
syah_07: oi shah.. ko kawin tak ajak pun
Mar 02, 07 - 10:04 AM
samshir: out!
Feb 21, 07 - 01:08 PM
Lipasfly: ko nak banyak mane gambo aku? kalu banyok, aku nak fotostate jer, kalu ckit aku leh cuci..(dobi ke?)
Feb 21, 07 - 09:12 AM
Lipasfly: weh, mmg tul ko Xbls, aku pn segan nak kontek gerek org, ala relax la, urusan lmbt skit la...
Feb 21, 07 - 09:11 AM
suhainaaj: Hai Yam,Agnes,Sue,Adik n all therapist at Sibu Hospital...MISS U ALL...from Ulu Kinta with love
Feb 15, 07 - 03:14 PM
Kushiemaro:
Feb 15, 07 - 11:26 AM
faizal_ot: Hi, Hazza. Saya masih bernafas lagi tapi kat KSKB sbg Pengajar sekarang.
Feb 14, 07 - 05:01 PM
Lipasfly: aku cadangkan ko bace buku ABC Xpun ko bace hazza potter, beh woooo..!!
Feb 14, 07 - 08:11 AM
hazza: en.faizal sepi tanpe brite ye skrg ni??warga ot hukm ape kbr?
Feb 13, 07 - 03:48 PM
hazza: jon,ko bc buku r.l stines ke christopher pike punyer ataupun ko upgrade cite cam buku harry potter?
Feb 13, 07 - 03:47 PM
hazza: shah,ko kate aku x bls email ?ko yg janji nak anto gbr kawin ko spai la ni aku x trime lg...
Feb 13, 07 - 03:45 PM
jonComicfreak: novel cmtu aku xleh bc la, bru 3 m/s dh naik juling mata aku, : 0
Feb 13, 07 - 12:11 PM
Lipasfly: bukan ker kau suke baca novel cinta ker jon?hehehe
Feb 12, 07 - 01:54 PM
jonComicfreak: hazza, aku dh x byk bc manga sgt, skrg aku minat bc novel seram, heheh...
Feb 10, 07 - 11:06 PM
Lipasfly: oh, aku chat, aku bukan tak nak antar email, tapi kalu antar ko Xbls gak
Feb 08, 07 - 07:58 AM
hazza: shah ko dah beranak ke senyap x anto email kat aku?
Feb 06, 07 - 03:27 PM
hazza: mat john,shah ade latest info ape kursus ke manga ke?
Feb 06, 07 - 03:25 PM
Lipasfly: biase la tue june, hangat2 tahi ayam...tak open source sangat, cakap jer
Feb 05, 07 - 08:30 AM
Lipasfly: ala, kursus untuk ko kawen, hahahaha
Feb 04, 07 - 04:39 PM
jonComicfreak: kors ot ke shah?
Jan 31, 07 - 11:30 AM
presijune: kenapa ot kat forum senyap je kebelakangan ni? ada masalah ke?
Jan 31, 07 - 12:56 AM
Lipasfly: ade gak yang terkini, rabu n khamis nie satu, tak pun next week ade gak satu, aku malas nak gi...
Jan 30, 07 - 03:17 PM
jonComicfreak: xde la, eh klau ade kursus bgtau tau aku
Jan 29, 07 - 12:49 PM
Lipasfly: afey, ade projek tak?
Jan 29, 07 - 07:35 AM
presijune: tahniah buat nurul dgn pasangannya
Jan 29, 07 - 12:41 AM
hanafiah: Selamat Pengantin Baru.. Noorul & Juhaimy.
Jan 28, 07 - 10:59 PM
samshir: yoyoyoyoyoyoyoyoyoy....
Jan 28, 07 - 01:10 PM
Lipasfly: ok, aku out dulu...
Jan 18, 07 - 07:20 AM
Lipasfly: tul Khayatee, biase la, diskriminasi kan..birokrasi biasenye ade kat mane..
Jan 18, 07 - 07:20 AM
Lipasfly: aku bz tahun nie, aku pun dah rase malas nak join chat, nak carik aku just email to me or msg jerk
Jan 18, 07 - 07:19 AM
jonComicfreak: lipasfly dh lame x hinggap sini, heheh..
Jan 16, 07 - 10:55 AM
Khayatee: Azam tahun baru nak dok diam je. beri laluan org baru bagi idea. lagi pun takut org marah
Jan 11, 07 - 11:35 AM
Khayatee: azam tahun ni nak diam lah. taknak lagi nak komen...takut org marah
Jan 11, 07 - 11:32 AM
syah_07: test
Jan 10, 07 - 03:16 PM
syah_07: jm kekwn masuk online smua
Jan 10, 07 - 02:29 PM
Khayatee: Selamat Tahun Baru, kepada yang baru berumahtangga tu Selamat Pengantin Baru.
Jan 04, 07 - 09:26 AM
syah_07: Jon, shah jom join
Jan 03, 07 - 02:46 PM
syah_07: selamat tahun kepada semua ot d msia
Jan 03, 07 - 02:43 PM
jonComicfreak: dh lame ke org x masuk ni???
Jan 03, 07 - 12:46 PM
suhainaaj: Yoyie,Koyan HUKM and Miss Azza SGH AND FOR ALL OT HAPPY NEW YEAR 2007
Dec 19, 06 - 01:21 PM
Lipasfly: saper2 yang ade info kursus pasal stoke utk thn 2007, contact aku ek, aku blanje megi, hehehe
Dec 19, 06 - 09:57 AM
jonComicfreak: dr segi +VE ini mnunjkkn kwn2 yg bz mmbrikn komitmn yg baik, huhuhu
Dec 12, 06 - 04:04 PM
Lipasfly: base dier doh Khayatee, orang keje kan...hehehe
Dec 11, 06 - 03:32 PM
Khayatee: uwaaaaa masuk siang takde orang...masuk malam pun takde orang....bila ye yg ada org?
Dec 08, 06 - 08:57 PM
presijune: Alhamdulillah, makin ramailah OT dgn OT yang hidup bersama. Minggu depan kan majlisnye?
Dec 07, 06 - 01:19 AM
presijune: slmt pengantin baru kpd Yati OT ppum dan Joko OT hkl.
Dec 07, 06 - 01:18 AM
jonComicfreak: mesej dia kat forum OT EDUCATION AND TRAINING - clinical experience
Dec 01, 06 - 11:55 AM
jonComicfreak: pngumuman: ada studnt OT dr England nk buat posting kt Malaysia, nickname dia emmahd
Dec 01, 06 - 11:51 AM
hanafiah: Apa khabar Mas?
Dec 01, 06 - 07:54 AM
presijune: dia tak online dari saudi ker khayatee?
Nov 30, 06 - 11:30 PM
presijune: kum salam!
Nov 30, 06 - 11:29 PM
Khayatee: Kepada yg kenal dgn Cik Mashitoh...dia kirim salam kat semua...she doing ok di Saudi..
Nov 30, 06 - 10:35 AM
jonComicfreak: krsus tu psl CP kn?
Nov 27, 06 - 04:09 PM
jonComicfreak: kawe nok pgi krsus kt hkl tu tp name kawe xde dlm snarai :' (
Nov 27, 06 - 04:09 PM
jonComicfreak: ceh, ikut suka dia je nk promot
Nov 27, 06 - 10:56 AM
Lipasfly: afey tahun depan kawen...
Nov 22, 06 - 03:33 PM
Lipasfly: kau ghi kursus kawen ke hazza? kau bile nak kawen ek?
Nov 22, 06 - 03:33 PM
Lipasfly: ha..hkl? aku tak g sebab kursus aku dah cukup kuato, tahun dpn kosong lagi, sku ghi tahun depan la..
Nov 22, 06 - 03:31 PM
Khayatee: hai hazza...ooo u gi hkl nanti ye? sapa-sapa agaknya yg g S'wak ye?
Nov 22, 06 - 11:33 AM
hazza: afey,shah,bulan 12 ni aku gi hkl kursus.korg g x?
Nov 22, 06 - 11:29 AM
hazza: asri,jgn lupe tau brg aku pesn kat yan last week
Nov 22, 06 - 11:27 AM
Lipasfly: perlancongan 3 hari 2 malam kat umah aku, saper nak bagi name kat aku
Nov 22, 06 - 02:25 AM
presijune: sama-sama kasih khayatee
Nov 21, 06 - 11:31 PM
Khayatee:
Nov 21, 06 - 04:36 PM
Khayatee: thanks june...ok dah boleh...barulah happy cam ni
Nov 21, 06 - 01:57 PM
presijune: eh sam!!!! pe khabar ko?terkejut aku ko online!
Nov 14, 06 - 11:53 PM
jonComicfreak: pekabo hazza? makin sihat ke? heheh...
Nov 14, 06 - 09:04 AM
Lipasfly: ala, cuti ke ghi honeymoon tah...aku dah kutuk sekilo dah...
Nov 09, 06 - 07:42 AM
hazza: mat jon ,shah korang maner la ni?ade brite baik ke ?
Nov 08, 06 - 11:38 AM
hazza: a'kum,sape kutuk aku ni wei.aku balik cuti la masa tu....
Nov 08, 06 - 11:36 AM
presijune: mungkin sesiapa yang hadir MSOT boleh update sedikit di forum MSOT.TQ
Nov 06, 06 - 10:52 PM
Khayatee: hello...camne symposium?
Nov 06, 06 - 09:33 AM
presijune: forum yg lain kan ada...
Nov 05, 06 - 10:05 PM
Lipasfly: bos, naper lock forum, takut ade orang lebih hebat ker?tak nak bagi 'orang' naik?
Nov 04, 06 - 01:17 AM
Lipasfly: naper la budak2 nie makin pendiam. heran sungguh..
Nov 04, 06 - 01:08 AM
Lipasfly: ko tak kenal ker makhluk punggung? yang ultimate punggung tue..
Nov 02, 06 - 09:17 AM
presijune: lama tak nampak sam kat website ni. mana dia hilang har?
Nov 01, 06 - 07:34 PM
jonComicfreak: makhluk punggung? uniknye nickname, huhuhu..
Nov 01, 06 - 01:03 PM
Lipasfly: nape ari nie sunyi jer?takde ke budak2 nie? mane jon? mane hazza? makhluk punggung?
Oct 31, 06 - 12:47 PM
Lipasfly: selamat bekerja, hari-hari adalah hari bekerja
Oct 30, 06 - 11:58 AM
hanafiah: Selamat Kembali bertugas...
Oct 29, 06 - 05:14 PM
presijune: selasa raya pertama, rabu rayake2, khamis raya ke-3..arghhh aku dah keje!
Oct 27, 06 - 08:23 PM
Lipasfly: selamat hari deepavali dan selamat hari raya aidilfitri. pohon maaf dari hujung rambut ke hujung kak
Oct 23, 06 - 09:00 PM
Lipasfly: malam nie aku kene overtime dgn bini aku..esok raye macam tak raye jer..
Oct 23, 06 - 08:59 PM
Lipasfly: oh bestnye keje ari nie.memang kelakar...hahaha
Oct 23, 06 - 08:23 AM
jonComicfreak: kpd mereka yg balik kg, drive bebaik ye, ingatla orang, nyawa dan krete tersyg, heheh..
Oct 20, 06 - 10:28 AM
presijune: rabu kerja,khamis kerja, jumaat kerja, pastu balik kampung...pastu rayer...bestnyer!!!
Oct 18, 06 - 12:22 AM
awangadnandesa: tak baik ler... dah la kat sini sunyi.... nanti tak ade yang hinggap... he he he
Oct 17, 06 - 03:38 PM
jonComicfreak: aku ingat nk beli ubat gegat byk nk halau spesis2 lipasfly sblm raye, heheh..
Oct 16, 06 - 12:59 PM
Lipasfly: jon, spender raye dh bli? gaji masuk ari nie, ko bli ar, ajak hazza tue, bleh dia tlg cari saiz ko
Oct 16, 06 - 07:50 AM
Lipasfly: aku? surat khabar kot..naper? kau plak?
Oct 15, 06 - 08:02 AM
presijune: hi guest!
Oct 12, 06 - 09:20 PM
hazza: shah ko ape khbr
Oct 11, 06 - 11:21 AM
hanafiah: 4 di S'pore & ini kali ke 4 di M'sia
Oct 10, 06 - 10:33 AM
jonComicfreak: eh, symposium malaysia-s'pore dh 8 kali?
Oct 10, 06 - 09:02 AM
hanafiah: PM minta kita iktiraf inovasi tempatan... mari kita kongsi di forum
Oct 08, 06 - 08:54 PM
hanafiah: Ada forum baru yang sangat menarik..kaji pencapaian & pengalaman institusi kita.
Oct 08, 06 - 08:53 PM
barbara: hai sha
Oct 08, 06 - 01:15 AM
hanafiah: Hello Samshir, apa khabar?
Oct 07, 06 - 07:36 AM
jonComicfreak: syah_07 ni kembar shah ke? hahaha..
Oct 06, 06 - 11:55 AM
presijune: wah LAN, online ker? ponteng keja haaa?
Oct 05, 06 - 06:37 PM
syah_07: jon n shah pa buat?
Oct 04, 06 - 03:46 PM
syah_07: halo OT m'sia
Oct 04, 06 - 03:43 PM
Lipasfly: yer ker?hehehehe, weh jon, meh la keje kat HUSM
Oct 04, 06 - 02:22 PM
jonComicfreak: tgk mailbox ko shah
Oct 04, 06 - 01:12 PM
jonComicfreak: aku pkai no ic, heheh..
Oct 04, 06 - 01:12 PM
Lipasfly: la..ingat tak pose, cukup tak pose tahun nie?weh ko pakai no ape skg?
Oct 03, 06 - 09:15 AM
jonComicfreak: pose le shah
Oct 02, 06 - 01:35 PM
Lipasfly: sorry jon, aku bz last week, ade app gigi le..ko pose tak ari nie
Oct 02, 06 - 09:19 AM
suhainaaj: Selamat berpuasa buat semua OT di malaysia..
Sep 29, 06 - 10:32 AM
presijune: wah...ramaik juga OT yang amik teeside yer.. good luck!
Sep 27, 06 - 09:33 PM
hanafiah: Yate..click pada last post.
Sep 27, 06 - 09:08 PM
syah_07: halo... askm
Sep 27, 06 - 04:09 PM
Khayatee: aaiikkk jon...timbul gak ek? hhhmmm rata2 kata suka baca je tak suka nak write
Sep 27, 06 - 01:13 PM
jonComicfreak: org lain bz sgt kot
Sep 27, 06 - 12:56 PM
Khayatee: uhuukkk rasa letih lak cakap sorang2...c u later
Sep 27, 06 - 10:54 AM
Khayatee: Hanafiah, buatlah ruang utk wish b'day kat member2
Sep 27, 06 - 10:53 AM
Khayatee: mana warta MOTA SOTA symposium...lom update ke?
Sep 27, 06 - 10:51 AM
Khayatee: Hanafiah, word of wisdom tu cubalah msg terkini letak 1st. page...ni asyik ler kene turn page
Sep 27, 06 - 10:50 AM
Khayatee: Hello...napalah tak ramai yg gi kat forum tu... tgk kat situ cam dok kat ice je...bglah komen kekawa
Sep 27, 06 - 10:39 AM
Khayatee: hai diana...mmg pun lama tak jengok... tapi tak ramai yg meriahkan ler...cian web ni kan?
Sep 27, 06 - 10:20 AM
diana: lame dah xlawat laman web nie...seme sihat kerr..
Sep 26, 06 - 10:22 PM
diana: akum..
Sep 26, 06 - 10:21 PM
jonComicfreak: ot-ot lain meh join kt chat
Sep 26, 06 - 10:08 PM
Lipasfly: afey, reply aku kat chit chat...ade projek skit..
Sep 26, 06 - 08:56 AM
jonComicfreak: lipas, lipas
Sep 25, 06 - 10:41 PM
Lipasfly: kite nie keje secara dedikasi or daddy-kasi?
Sep 25, 06 - 03:37 PM
Lipasfly: kiter keje secara dedikasior daddy-kasi?
Sep 25, 06 - 03:34 PM
Lipasfly: jon, hazza, roger me ini sms ek...
Sep 25, 06 - 03:34 PM
Lipasfly: hehehe, i'm back..tapi blum start ddn penuh kerajinan la..hehe
Sep 25, 06 - 03:31 PM
hanafiah: Peringatan untuk diri saya dan sahabat.banyakkan amalan. tingkatkan prestasi carakerja.
Sep 25, 06 - 06:48 AM
adianiffira1204: slmt menyambut ramadan al mubarak yg penuh keberkatan ini buat semua warga OT M'sia...
Sep 23, 06 - 10:27 PM
hanafiah: atau tambah2kan lah gambar di gallery tu
Sep 23, 06 - 12:19 AM
hanafiah: ada sesiapa yang kreatif ..boleh tolong design banner baru utk web ini
Sep 23, 06 - 12:19 AM
jonComicfreak: halloooooooo
Sep 22, 06 - 02:11 PM
soosan: hi!gd mrng everybody... anybody in the house???
Sep 22, 06 - 09:22 AM
hanafiah: am always home...
Sep 18, 06 - 08:18 PM
jonComicfreak: anybody home???
Sep 18, 06 - 12:58 PM
soosan: hi! gd mrng..... have a nice day!!!!!!
Sep 12, 06 - 08:51 AM
presijune: sam...tgk private message. penting!
Sep 11, 06 - 08:25 PM
jonComicfreak: heheh... teng kiu, x sgka ko ingt lg,
Sep 11, 06 - 12:53 PM
hazza: kepada norsiah yg tersayang,jgn lupak bli asam dlm kertas lyg2 yg warna-warni tu
Sep 11, 06 - 12:09 PM
hazza: afey ...slmt hari lahir yang ke 72 tahun .gigi masih utuh lg ke?
Sep 11, 06 - 12:06 PM
hazza: a'kum en.faizal,yan, adik ipar sihat ke kat sinun?
Sep 11, 06 - 12:04 PM
hazza: i want afey2....shah2....korang dah pupus ko?
Sep 11, 06 - 12:04 PM
jonComicfreak: xde ape, saje je, heheh
Sep 08, 06 - 03:02 PM
Lipasfly: sori jon, aku tgh induksi, aku Xde kat dept, umah aku blum msk tenet lagi ler..sori, ade aper?
Sep 07, 06 - 07:27 AM
jonComicfreak: ada ole-ole dr arab x bos?
Sep 06, 06 - 11:02 PM
jonComicfreak: shah, mn ko?
Sep 06, 06 - 11:01 PM
hanafiah: welcome back Shir!
Sep 05, 06 - 09:09 PM
soosan: hai,zaz. slmt hari merdeka. cbuk skit kblgn ni x smp nk email. have a nice day!
Sep 05, 06 - 09:42 AM
jonComicfreak: sy sokong!! meriahkn site kite ni, klau bkn kite sape lg?
Sep 04, 06 - 11:58 AM
hanafiah: Persatuan telah menyediakan satu portal yang menyeluruh untuk dimanafaatkan oleh ahli2 semua
Sep 03, 06 - 07:57 PM
hanafiah: berhubunglah antara satu dengan yang lain dan bawa mereka ke sini dan libatkan diri dalam forum.
Sep 03, 06 - 07:55 PM
Lipasfly: oh bosannye kene induksi walaupun bagus untuk kesihatan..
Sep 03, 06 - 01:15 PM
Lipasfly: sunyi sebab aku balik kg kot..hahaha
Sep 02, 06 - 02:04 PM
Lipasfly: kalu camtu nak kursus orang bersalin la..
Sep 02, 06 - 02:04 PM
jonComicfreak: sunyi sepi, heheheeeeeee
Sep 02, 06 - 12:02 AM
Khayatee: Kursus kawen tu melambak dah kat mana2...bayar rm 80 dah boleh attend...
Aug 30, 06 - 01:12 PM
Khayatee: heheeh lipas...kursus cardiac comming next month ler...kabarnya kat N9
Aug 30, 06 - 01:12 PM
Lipasfly: jom ghi makan!...
Aug 30, 06 - 12:34 PM
Lipasfly: kursuskawen ker..ramai OT yang mude2 blum kawen nie...
Aug 30, 06 - 12:28 PM
Lipasfly: kursus haji ade tak? hehehe.nak cardiac conference 1..
Aug 30, 06 - 12:28 PM
Khayatee: The great end of life is not knowledge but ACTION
Aug 30, 06 - 11:34 AM
Khayatee: "The great end of life is not
Aug 30, 06 - 11:33 AM
Khayatee: Apa kursus/bengkel yang u all nak tahun hadapan? I tgh nak plan kursus ni
Aug 30, 06 - 11:31 AM
Khayatee: Hai all..Selamat Menyambut Ulangtahun Kemerdekaan ke49. Dah plan ke apa nak buat utk tahun hadapan?
Aug 30, 06 - 11:30 AM
Khayatee: Assalamualaikum wbt...
Aug 30, 06 - 11:28 AM
Lipasfly: hehehe..dia kim slm balik, name dia Ana kan? yg pakai spek kan?
Aug 30, 06 - 08:26 AM
jonComicfreak: shah, kem slm kt awek yg pegi sepang aritu, huhuhu
Aug 29, 06 - 04:27 PM
jonComicfreak: aku ingt larr
Aug 29, 06 - 04:12 PM
adianiffira1204: hai fey, dh lupe name aku ker?
Aug 29, 06 - 01:55 PM
ching2: helo..nes n suzana..n liza..pa kabar?x rindu i ke?
Aug 29, 06 - 01:22 PM
jonComicfreak: hazza arena baru tu verssi bumper mmg mhl skit, apo nk buek, huhuhu
Aug 29, 06 - 01:07 PM
Lipasfly: kau nak 1 album ke skit ajer?takkan aku ak pos sume kot nak brape keping gambar aku?
Aug 29, 06 - 11:36 AM
Lipasfly: kau tengok CT kawin duda semalam?
Aug 29, 06 - 11:35 AM
Lipasfly: ala, relax la, aku pun tak cuci lagi gambar...
Aug 29, 06 - 11:34 AM
hazza: ade org ke x ni?
Aug 29, 06 - 11:33 AM
hazza: shah bile lg ko nak anto gbr ko kat aku nak tercirit nunggu nih..
Aug 29, 06 - 11:32 AM
hazza: afey aku ade arena baru tp mahal soit.....
Aug 29, 06 - 11:31 AM
Lipasfly: jon..aku tau ko ade..
Aug 29, 06 - 11:01 AM
ching2: soli liza..i kursus mgu lalu..xdpt bals msg ko..i keja kat srwk cni..
Aug 28, 06 - 02:16 PM
Lipasfly: jon, keje tak?
Aug 28, 06 - 01:39 PM
jonComicfreak: eddiehard, huhu
Aug 28, 06 - 12:02 PM
ediehard: jon....
Aug 28, 06 - 12:00 PM
jonComicfreak: w,slm, adianiffira, heheh
Aug 28, 06 - 11:50 AM
adianiffira1204: a'kum afey...
Aug 28, 06 - 11:40 AM
mayo: ko ngan man la fairuz yg slalu lepak ngan aku kat blakang bilik mayat dulu...
Aug 28, 06 - 09:44 AM
samshir: ok slamat pagi malaysia..selamat bekerja..adidas!!
Aug 28, 06 - 07:02 AM
samshir: ok la aku nak tidor ni....aku bgn pg sok online lagik...timing tido dah lari..
Aug 28, 06 - 07:01 AM
samshir: Dah comfirm shah tiket flight aku ari rabu mlm bertolak, sampai kat klia 1.15ptg khamis..
Aug 28, 06 - 07:00 AM
Lipasfly: nak ambik kat mane tue?
Aug 27, 06 - 09:01 AM
Lipasfly: askum n slamat pagi sume..selamat memulakan kerja
Aug 27, 06 - 09:01 AM
samshir: shah, aku balik mngkin ari selasa mlm atau rabu...kalau brani dtg la ambik
Aug 27, 06 - 05:43 AM
mayo: hai kawan2..sori la aku dah sombong skang ni...
Aug 25, 06 - 10:00 AM
mayo: sesape yang b'nama khairul azman yg slalu lepak kat blakang bilik mayat ngan aku dulu..bak no tepon
Aug 25, 06 - 09:58 AM
Lipasfly: kpd pekerja2 pantai barat yg sewaktu dengannya, lambat lagi..hehehe
Aug 24, 06 - 03:48 PM
Lipasfly: skg tibalah hari cuti hujung bagi pekerja2 pantai timur (Kltn & Trg) dan kwsn2 yg sewaktu dgnnya
Aug 24, 06 - 03:42 PM
Lipasfly: mekacih2...tak lame lagi selamat menjadi bapa..hehehe
Aug 24, 06 - 03:35 PM
jonComicfreak: wish kt 2 org je? heheh..
Aug 24, 06 - 02:09 PM
zazliza: kepada shah n susan, selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 49......wish u all the best.........
Aug 24, 06 - 01:07 PM
Lipasfly: wokeh bebeh..ko kat hosp mane?
Aug 24, 06 - 11:14 AM
soosan: o.... sama la kita... apapun, kalo ade idea baru wat program kardiak tu, ko bgtau aku ler....
Aug 24, 06 - 10:33 AM
Lipasfly: aku wat jantung skg, mungkin permenent kot, doc suh duk diam kat cni utk selama2nya
Aug 24, 06 - 10:31 AM
Lipasfly: sori lambat skit, post topik tadi...
Aug 24, 06 - 10:30 AM
soosan: hai,syah. pakabo? slmt pgantin baru w/pun lmbt wish kat ngko. ape citer ko d HUSM?
Aug 24, 06 - 10:15 AM
Lipasfly: selamat hari gaji...joli katak
Aug 24, 06 - 10:01 AM
presijune: eh jon..tak tido lagi ker?
Aug 23, 06 - 11:06 PM
ediehard: aku nak logout lah...keje woi...
Aug 23, 06 - 02:10 PM
ediehard: sori shah.jangan mare...ko tanya aku ke?
Aug 23, 06 - 02:08 PM
ediehard: katak
Aug 23, 06 - 02:06 PM
ediehard: au..sape ko
Aug 23, 06 - 02:06 PM
ediehard: katak hi
Aug 23, 06 - 02:06 PM
ediehard: mat jon....pinjam comic ko....
Aug 23, 06 - 02:06 PM
Lipasfly: kau duk hospital mana?
Aug 23, 06 - 02:05 PM
Lipasfly: nate edi
Aug 23, 06 - 02:04 PM
ediehard: katak hijau....
Aug 23, 06 - 02:03 PM
Lipasfly: liza
Aug 23, 06 - 02:01 PM
zazliza: mane ader ko email aku shah.....
Aug 23, 06 - 01:43 PM
ediehard: kawan2 B17,..pekabo korang smua....
Aug 23, 06 - 11:43 AM
Lipasfly: jom makan
Aug 23, 06 - 10:45 AM
ediehard: hi...
Aug 23, 06 - 10:28 AM
Lipasfly: good morning everybody...hari2 adalah ari bekerja (walaupun hari minggu)
Aug 23, 06 - 08:49 AM
Lipasfly: ni no maysarah 0177005075
Aug 22, 06 - 04:44 PM
Lipasfly: ko senyap jer Liza, aku email pun tak balas..hampeheh..weh sarah tukar no baru tau
Aug 22, 06 - 04:43 PM
Kushiemaro:
Aug 22, 06 - 01:00 PM
zazliza: naper x sms org? senyap ajer?
Aug 22, 06 - 12:43 PM
zazliza: hye ching.....u hospital kat mana skang nie?
Aug 22, 06 - 12:43 PM
presijune: selamat pengantin baru kepada OT fazilah di IPOH...
Aug 21, 06 - 06:47 PM
aness: thanks zaz
Aug 21, 06 - 03:06 PM
s_zan83: hi zaz
Aug 21, 06 - 02:58 PM
s_zan83: hi ching...
Aug 21, 06 - 02:58 PM
ching2: hai..
Aug 21, 06 - 01:45 PM
jonComicfreak: hallu, ching2
Aug 21, 06 - 01:30 PM
jonComicfreak: ediehard, kalu ko nmpk msg ni meh le sembang jap
Aug 21, 06 - 01:27 PM
zazliza: wei shah email aku yg lama tuh la.... norzazliza@yahoo.com
Aug 21, 06 - 01:17 PM
jonComicfreak: anybody home?
Aug 21, 06 - 12:47 PM
Lipasfly: balik jap nak makan ubat...
Aug 21, 06 - 12:36 PM
Lipasfly: liza, email baru ko yang yahoo dah sold out ker? takde email baru?
Aug 21, 06 - 12:36 PM
Lipasfly: miscal ramai...aweks tue...
Aug 21, 06 - 12:35 PM
zazliza: hye nes...org sihat bah...bukan x simpan nombor ilang...apa2 hal mesej org tau....0175389829
Aug 21, 06 - 12:28 PM
aness: hi..zaz pa kbr? o u x simpan pla nom kmi eh...
Aug 21, 06 - 11:26 AM
Lipasfly: weh, budak2 DOTS KSKB yg akan praktikal, baca dlm DOTS B4 ghi praktikal!! ingat!!
Aug 21, 06 - 09:57 AM
Lipasfly: sorry. aku keracunan 3 hari lepas. mujur tak admit wad.heheh
Aug 21, 06 - 09:54 AM
jonComicfreak: hazza, aku slalu masuk sini, ad masa jenguk2 la
Aug 18, 06 - 12:32 PM
hazza: en.faizal , sy skrg ni bz kawad merdeka plak dah garing je rupe sy ni.....
Aug 18, 06 - 11:28 AM
hazza: shah,afey lm x dgr brite?
Aug 18, 06 - 11:27 AM
soosan: hi1gd mrng sume... slmt hr merdeka yg nk kunjung tiba... mai la Sarawak...
Aug 17, 06 - 09:20 AM
zazliza: selamat kiembali kerja kul 2 nie...
Aug 16, 06 - 01:53 PM
zazliza: ok...thanks...
Aug 16, 06 - 01:49 PM
jonComicfreak: opps silap, 0168279576
Aug 16, 06 - 01:45 PM
jonComicfreak: no alex ad la, 0198304538 atau 0168279756
Aug 16, 06 - 01:44 PM
zazliza: aku keje kat hosp ipoh skang nie...buat ortho outpt
Aug 16, 06 - 01:41 PM
zazliza: hang ada number phone alex n alison x?
Aug 16, 06 - 01:40 PM
jonComicfreak: keje kt sini ok, makin byk dpt refer dr hsa, ko plak kje hosp mn? buat ape?
Aug 16, 06 - 01:39 PM
jonComicfreak: nama canggih btul, rsnye bkn klas aku, eh.. ko kje mn skrg?
Aug 16, 06 - 01:38 PM
zazliza: keje ko mcmana?
Aug 16, 06 - 01:36 PM
zazliza: entahla tp bila aku tnya dia kata die senior aku...
Aug 16, 06 - 01:34 PM
jonComicfreak: liza dgn lyzer lbh kurg je bunyi
Aug 16, 06 - 01:32 PM
jonComicfreak: bru lps mkn ni, aku x knal la, jgn2 dia tu membe ko yg ad nama liza blakg dia, heheh
Aug 16, 06 - 01:32 PM
jonComicfreak: bru lps mkn ni, aku x knal la, jgn2 ida tu membe ko yg ad nama liza blakg dia, heheh
Aug 16, 06 - 01:31 PM
zazliza: hang bz ker?
Aug 16, 06 - 01:29 PM
zazliza: ko kenal x nick catalyzer?
Aug 16, 06 - 01:26 PM
zazliza: hang keje kat mana skang?
Aug 16, 06 - 01:26 PM
jonComicfreak: aku baik, rasenye la, heheh.. klau junior2 aku blh la ingat skit2
Aug 16, 06 - 01:25 PM
zazliza: baik....hang? kenai lagi ker?
Aug 16, 06 - 01:22 PM
jonComicfreak: w'slm, kabare?
Aug 16, 06 - 01:20 PM
zazliza: akum afey.....
Aug 16, 06 - 01:19 PM
zazliza: sapa knal catalyzer?
Aug 16, 06 - 01:14 PM
zazliza: suzanna & agnes bg la no phone u...
Aug 16, 06 - 01:09 PM
zazliza: kepada batch 18 wish u all 'selamat menyambut hari kemerdekaan' yg akan kunjung tiba tak lama lagi
Aug 16, 06 - 01:08 PM
Lipasfly: main aper?
Aug 16, 06 - 09:25 AM
samshir: byk mende lain boleh main lagi jon..heheh
Aug 15, 06 - 05:45 PM
jonComicfreak: aku mc, kaki terpleot main ftsal smlm
Aug 15, 06 - 01:49 PM
Lipasfly: ah..besar perut ko jer la..weh, kim salam muah2 kat sarah..ko tak keje ker ari nie?
Aug 15, 06 - 01:47 PM
jonComicfreak: lapor la plak, out dlu la, aslmlkm
Aug 15, 06 - 01:45 PM
jonComicfreak: iye la, rzki jgn ditolak, heheh
Aug 15, 06 - 01:44 PM
Lipasfly: tahun depan ek?2007? tahun melawat malaysia tue...
Aug 15, 06 - 01:43 PM
Lipasfly: hahahah...bawak durian? kenyang la ko..hehehe..rezeki ko la tu
Aug 15, 06 - 01:41 PM
jonComicfreak: aku target thn dpn
Aug 15, 06 - 01:41 PM
jonComicfreak: tp kna thn sbb dia bwk durian dlm tupprware, so trpkse la aku mkn kan
Aug 15, 06 - 01:40 PM
jonComicfreak: ha'ah, aku hanta dia gi airport aritu,
Aug 15, 06 - 01:39 PM
Lipasfly: mekacih, ko biler lagi nak naik pelamin?
Aug 15, 06 - 01:39 PM
Lipasfly: huh..macam haram..kau ngan alex ek...alex balik kg ek?
Aug 15, 06 - 01:36 PM
jonComicfreak: syabas (sbutan hindustan) sbb dh mndirikn rumh tangga, heheh
Aug 15, 06 - 01:34 PM
jonComicfreak: aku tau ko shah, knal sgt dh nickname tu
Aug 15, 06 - 01:33 PM
Lipasfly: aku shah..bukan ewan
Aug 15, 06 - 01:32 PM
Lipasfly: ha..ah..ko wat aper?
Aug 15, 06 - 01:31 PM
jonComicfreak: lipas usm ke tu?
Aug 15, 06 - 01:22 PM
Lipasfly: Mat Jon
Aug 15, 06 - 01:19 PM
jonComicfreak: anybody home?
Aug 15, 06 - 01:03 PM
soosan: k,nk chow dulu la....! bye....
Aug 15, 06 - 11:36 AM
jonComicfreak: aku ads hal skit, c u later
Aug 15, 06 - 11:32 AM
jonComicfreak: alex dh blk sabah sbtu lps, thx, x sgka ko amik brat kt aku, heheh..
Aug 15, 06 - 11:31 AM
jonComicfreak: out dlu
Aug 15, 06 - 11:29 AM
soosan: yeke? ko main ngan sape? alex join skali ke? be careful la...
Aug 15, 06 - 11:29 AM
jonComicfreak: aku mc ari ni, smlm main futsal mcm x ingat dunia, sampai sprain kaki ni, heheh
Aug 15, 06 - 11:25 AM
soosan: o.... Affi. ko x keja ke? soli x tau. hehee.... mcm free je?
Aug 15, 06 - 11:22 AM
jonComicfreak: aku tuan pnye kancil klabu gelap, heheh
Aug 15, 06 - 11:19 AM
jonComicfreak: aritu ad pgi workshop play &sand; thrpy x kt jb dgn beky kan?
Aug 15, 06 - 11:19 AM
soosan: yap, ko sape joncomicfreak?
Aug 15, 06 - 11:15 AM
soosan: aness n suzanna, bila korang nk p kuching? rindula kat u all!
Aug 15, 06 - 11:15 AM
jonComicfreak: alloo soosan batch 18 ke?
Aug 15, 06 - 11:12 AM
jonComicfreak: jwb suzanna jgn x jwb
Aug 15, 06 - 11:11 AM
soosan: hai, en.hanafiah. pakabar? bz ke? bila nak p sarawak?
Aug 15, 06 - 11:11 AM
soosan: halo, pakabar sume? suzanna bila ko nak nk makan nasi minyak ni?
Aug 15, 06 - 11:09 AM
jonComicfreak: alloo
Aug 15, 06 - 11:05 AM
soosan: haoloo.... guys
Aug 15, 06 - 11:04 AM
jonComicfreak: anybody home?
Aug 14, 06 - 01:42 PM
samshir: aduh..homesicknya aku...!!!!
Aug 10, 06 - 07:54 PM
syah_07: halooooooooo
Aug 10, 06 - 02:42 PM
jonComicfreak: in de house
Aug 07, 06 - 01:15 PM
hanafiah: Tahniah Jun. on your engagement day ..today
Aug 06, 06 - 11:49 AM
samshir: sape yg dah jadi bpk bos? ZALI ke?
Aug 05, 06 - 02:07 PM
hanafiah: Tahniah Ghaz! dah jadi bapak pukul 8 malam tadi,, kelainan ini adal yang kita harapkan
Aug 05, 06 - 08:21 AM
hanafiah: kalau kita tanya orang...orang tanya kita balik maknanya dia perlu more info (pilihan 1)
Aug 03, 06 - 09:35 PM
samshir: bos..poll tu mende? tak paham la...tulis kat situ mcm soalan..bila klik je..ntah apa tah
Aug 02, 06 - 10:23 PM
faizal_ot: Sihat walafiat saja. Hazza sudah guna ilmu m'buat PG yg saya ajar di Sarawak!
Aug 02, 06 - 08:24 AM
hazza: hai,muthura17.
Aug 01, 06 - 04:17 PM
hazza: apo kbr cik faizal,yan,adik ipar kat sana?
Aug 01, 06 - 04:16 PM
samshir: ok bos kuar dulu..mlm sat gi masuk lagik...sambung keje
Jul 31, 06 - 09:59 PM
hanafiah: Welcome back Nathan, Aishah, Sulaiman, Tan Foo Lan, Aziah...
Jul 30, 06 - 11:06 PM
hanafiah: Welcome back Zul!...
Jul 30, 06 - 12:00 PM
presijune: so, kepada ahli OT malaysia, di alu-alukan untuk bayar secepat yang mungkin.
Jul 29, 06 - 12:54 PM
presijune: hi diana, belum naik lagi..sikit masa lagi naik.
Jul 29, 06 - 12:53 PM
diana: nak tny boleh x,btl ke yuran mota dh naik..brape?
Jul 29, 06 - 10:48 AM
Khayatee: hai...org sydney lom balik lg ke?
Jul 29, 06 - 12:11 AM
awangadnandesa: hello peter, nice of you to drop by,
Jul 28, 06 - 04:44 PM
hanafiah: dengar kata ada orang demam di Sydney!!
Jul 27, 06 - 09:31 PM
presijune: thanks hans! tambah lagi satu angka kat belakang...
Jul 26, 06 - 05:45 PM
Lipasfly: hazza, aku nak alamat jabatan kau secepat mungkin...
Jul 26, 06 - 02:51 PM
hanafiah: Happy Birthday June!!
Jul 24, 06 - 08:29 PM
zul_ot: Hi ada sapa-sap online ke?
Jul 24, 06 - 06:46 PM
Lipasfly: bebudak sume, bapak2 & Mak2 budak sume dijemput datang kat kenduri kawen aku 5/8/2006.ala makan free
Jul 24, 06 - 01:44 PM
hanafiah: Yes U can... Zul
Jul 23, 06 - 09:52 PM
zul_ot: I can't upload the photo right?
Jul 23, 06 - 09:52 PM
zul_ot: ok I'll try
Jul 23, 06 - 09:42 PM
hanafiah: Zul... I wish I cud insert your photo in..
Jul 23, 06 - 09:41 PM
zul_ot: Thanks Hans for the photo
Jul 23, 06 - 09:36 PM
hanafiah: Anymore pics taken from workshop pls email me....
Jul 22, 06 - 11:23 PM
hanafiah: Some of the pics during KLWFOT2006 are now available at OT Gallery
Jul 22, 06 - 10:44 PM
hazlee: rase mcm tahu
Jul 21, 06 - 09:50 PM
hazlee: sapa nak kawin hanafiah
Jul 21, 06 - 09:49 PM
hanafiah: Sape nak kahwin 5/8/2006 kat dungun terengganu
Jul 21, 06 - 04:17 PM
Lipasfly: wofff
Jul 20, 06 - 03:46 PM
hanafiah: Hi all.... ready for KLWFOT2006 ?
Jul 18, 06 - 12:45 AM
jonComicfreak: lengang sgt la, psl tu brabuk, nasib baik blum naik sawang lagi
Jul 17, 06 - 01:17 PM
jonComicfreak: ari ni sy nk tolong brsihkan habuk2 debu yg ad kt sini,
Jul 17, 06 - 01:16 PM
Khayatee: oklah...nak kuar dulu.... see u all next monday... papaiiii........
Jul 14, 06 - 03:03 PM
Khayatee: ok ler hanafiah....hope the symposium will be success..
Jul 14, 06 - 02:42 PM
presijune: jap agi baliklah ni...
Jul 13, 06 - 08:36 PM
samshir: baru pukul 3.30ptg
Jul 13, 06 - 08:28 PM
presijune: hi sam..pukul berapa kat sana?
Jul 13, 06 - 08:27 PM
syah_07: ada komic baru x? mauk pinjam la...
Jul 13, 06 - 03:23 PM
syah_07: jon,
Jul 13, 06 - 03:22 PM
syah_07: halo...xda org on line ke?
Jul 13, 06 - 03:17 PM
hanafiah: Perhaps Muthu and team should be able to furnish you the details
Jul 12, 06 - 05:54 PM
Khayatee: hanafiah, apa cite malaysia singapore symposium tu... i tak terima apa2 lagi
Jul 12, 06 - 01:50 PM
Khayatee: ye...sapa u ni ek?
Jul 12, 06 - 01:49 PM
jonComicfreak: pn khayatee hosp. melaka ke?
Jul 12, 06 - 01:30 PM
Khayatee: sapa joincomic ni???
Jul 12, 06 - 01:19 PM
jonComicfreak: argh! lapo la plak, out dlu
Jul 11, 06 - 01:25 PM
jonComicfreak: sape main intai2 tu? masuk la
Jul 11, 06 - 01:22 PM
jonComicfreak: hah, dh 4 org, meh le chet
Jul 11, 06 - 01:19 PM
jonComicfreak: aku ok jgak, dngar2 bln 10 ni ngko nk kawin?
Jul 11, 06 - 01:15 PM
jonComicfreak: anybody home?
Jul 11, 06 - 01:14 PM
mayo: baik..ko camane jon?
Jul 11, 06 - 01:13 PM
jonComicfreak: puan dzalani sihat?
Jul 11, 06 - 01:10 PM
jonComicfreak: pekabo mayo?
Jul 11, 06 - 01:09 PM
mayo: lipas..mung suruh aku datang mane?
Jul 11, 06 - 01:06 PM
presijune: hi bos, awal log in hari ni..
Jul 10, 06 - 08:37 PM
samshir: ok la mau g buat keje...end
Jul 10, 06 - 07:31 PM
jonComicfreak: kekwn smue meh la sembang, smntara time rehat ni
Jul 10, 06 - 01:43 PM
hanafiah: http://www.bharian.com.my/Joran/JoranBH/
Jul 08, 06 - 12:13 AM
samshir: dah takde org nak buat bos...kalau suruh mat bangla yg move..mau pecah semua brg...bukan murah bos
Jul 07, 06 - 12:24 AM
samshir: hehehe...bos url tu nak tukar kpd apa..
Jul 07, 06 - 12:22 AM
hanafiah: Anyone would like to send news to main page???
Jul 07, 06 - 12:20 AM
hanafiah: Ruang Chat nie..di perpanjangkan sikit je... cukup la tu
Jul 07, 06 - 12:19 AM
hanafiah: Sejak bila jadi removalist?
Jul 07, 06 - 12:18 AM
samshir: bos pekabar bos....baru abis keje ni..tadi move peds area to new location..letih gila..
Jul 07, 06 - 12:10 AM
samshir: ALAMAK....bos masuk..heheeh nyorok..keskeks
Jul 07, 06 - 12:00 AM
samshir: tu sape yg ramai tu..tak nak pekenalkan diri ke?
Jul 06, 06 - 11:52 PM
samshir: mana plak..tipu jer tu...btach 2 uitm...
Jul 06, 06 - 04:26 PM
suhainaaj: Sbb setahu saya tiada yg nama Samshir di batch 18
Jul 06, 06 - 02:39 PM
suhainaaj: Shamsir ye ke awak batch ke 18?
Jul 06, 06 - 02:38 PM
Khayatee: Sapa-sapa yang kat sini yang amik Degree HS225 boleh tak email to me? nak your email ler...
Jul 06, 06 - 01:55 PM
samshir: ok la nak kuar dah ni..ada org dah jeling2 tu...mlm skit baru online..nak buat cerita merapu lagi..
Jul 05, 06 - 03:45 PM
samshir: batch pertama apanya...batch ke18 la ehehehe...
Jul 05, 06 - 03:45 PM
samshir: bos!!!dah baca PM ke blum..tlg la ajar skit yea..terpaksa buat relax tech...utk tenangkan diri..tens
Jul 05, 06 - 03:44 PM
suhainaaj: Maafla tak kenal..mungkin batch pertama nie
Jul 05, 06 - 03:44 PM
samshir: saya ada masa 5 minit je lagik nak online sebelum kene tangkap ngulat nih..hehehe
Jul 05, 06 - 03:42 PM
samshir: ada sape2 stuju kalau ruang chat ni diibesarkan lagik...kecik sgt la..(bos?)
Jul 05, 06 - 03:41 PM
samshir: kat arab nih..tgh MGB...
Jul 05, 06 - 03:40 PM
suhainaaj: EN.Samshir kat mana tu ?
Jul 05, 06 - 03:38 PM
samshir: ada gak masuk sini yg menyorok yea..hehe
Jul 05, 06 - 03:38 PM
samshir: skang sana dah tgh hari yea...semua dah lunch..mesti rasa nak tido kan..haha
Jul 05, 06 - 03:27 PM
suhainaaj: Selamat tengah hari kepada semua OT di Malaysia semoga masih cergas untuk menjalani tugasan harian a
Jul 05, 06 - 11:46 AM
samshir: camana aku nak jawap..wakaka..khaifahaluk utk laki..penyedut hampagas hahaha
Jul 05, 06 - 01:59 AM
samshir: hahahah..bukan aku tak respon..aku tak nampak..lagipun ko punya salam tu utk pompuan..
Jul 05, 06 - 01:58 AM
shah_ot: ampeh tull..no response
Jul 04, 06 - 08:31 PM
shah_ot: khaifahaluka??
Jul 04, 06 - 08:28 PM
shah_ot: assalamua'laikum wbt..ya sheikh samsir..
Jul 04, 06 - 08:27 PM
samshir: suasana semakin murAM JE...mana pg semua ni...mcm summer season je..sume pg vacation ke
Jul 04, 06 - 08:23 PM
jonComicfreak: testing!
Jul 04, 06 - 04:20 PM
samshir: hehehe...kekadang terasa merapu plak
Jul 02, 06 - 09:18 PM
hanafiah: BTW... all forum skrg kena log in utk memelihara semua pihak.
Jul 02, 06 - 08:31 AM
hanafiah: kadang2 kita rasa macam tu...tapi banyak faedah juga kita telah laksanakan
Jul 02, 06 - 08:23 AM
samshir: en bos..saya rasa nak berenti online seketika...huru hara web nih saya kejekan...bersalah pulak rasa
Jul 01, 06 - 04:48 AM
samshir: mana org malaysia yg boleh diajak sembang...
Jun 30, 06 - 07:55 AM
hanafiah: this site best view on 1024 x 768 you will see all
Jun 28, 06 - 08:59 PM
samshir: arghh..bosan..baik buat keje...ok dokie
Jun 28, 06 - 03:00 PM
samshir: jon..forum dah ada...masuk sana la..
Jun 28, 06 - 03:00 PM
jonComicfreak: 1/4 final: argentina 2 german 0. heheh!!!
Jun 28, 06 - 01:42 PM
jonComicfreak: sepanyol kalah! arrrgh!!!
Jun 28, 06 - 01:40 PM
presijune: hi hanafiah...thanks you dah bagi clear worms kat sini..
Jun 28, 06 - 12:57 AM
presijune: biasalah shah..ni pun baru tbe kat ANW. see private message
Jun 28, 06 - 12:01 AM
shah_ot: lewat tido..byk bnde nk dbt ke??
Jun 27, 06 - 11:54 PM
presijune: hi..shah! seronok ke gi induksi?
Jun 27, 06 - 11:54 PM
shah_ot: assalamua'alaikum & slmt mlm...june
Jun 27, 06 - 11:53 PM
aBc: ramai yg tak nampak ruang ni...kekadang tu monitor tu tak tunjuk semua
Jun 27, 06 - 03:37 PM
Khayatee: bilalah nak ramai yang attend kat chat ni... hhhmmm
Jun 27, 06 - 01:27 PM
Khayatee: uuiikkk.....so ni dah selamat ke dr cacing2 tu?
Jun 27, 06 - 01:24 PM
samshir: tahu...bos..tu yg error page bila masuk
Jun 27, 06 - 12:57 PM
hanafiah: Baru nie... web kita diserang worm...
Jun 26, 06 - 11:13 PM
aBc: slamat pagi...
Jun 24, 06 - 08:56 AM
samshir: dlm pukul 5 ptg waktu malaysia saya masuk forum semula...nak cas tenaga skit..dah lembik ni...ZZzzZz
Jun 24, 06 - 08:51 AM
samshir: ngantuk gile dah ni...
Jun 24, 06 - 08:49 AM
samshir: ok la warga malaysia..dah pukul 8 pg kat sana...skang saya mahu tido..dah jam 4pg kat sini
Jun 24, 06 - 08:47 AM
hanafiah: cuba dulu... jgn delete yg sedia ada dah le!
Jun 24, 06 - 12:05 AM
Khayatee: Heheeh Hanafiah.. u kene ler ajar camne i nak loadkan pic yang i ada kat galeri tu? Tak mjadi ler...
Jun 23, 06 - 12:14 PM
Khayatee: Ok Hanafiah...thanks..
Jun 23, 06 - 12:07 PM
samshir: camana nak upload bos
Jun 22, 06 - 11:18 PM
hanafiah: Hi Sam..
Jun 22, 06 - 11:11 PM
hanafiah: Yatee... check your email for pwd to upload photos at gallery. Tq
Jun 22, 06 - 11:04 PM
samshir: bos tak tgk bola ker?
Jun 22, 06 - 10:58 PM
Khayatee: Ok June, nanti email to me k...
Jun 22, 06 - 03:53 PM
Khayatee: gallery tu tau ler... tapi kalu kami ada pic nak attach camne?
Jun 22, 06 - 03:51 PM
samshir: ok guys kuar dulu..perut lapar..nak sarapan pagi dulu..sini baru pukul 10..
Jun 22, 06 - 03:09 PM
aness: s_zan83 2 suzanna ke...?
Jun 22, 06 - 03:00 PM
aness: hi zaz..sape tak ingat ..
Jun 22, 06 - 02:59 PM
s_zan83: hi ros,yee,becky,susan,jes,ching apa kabar
Jun 22, 06 - 02:53 PM
samshir: layan la forum...apa chat kat sini je
Jun 21, 06 - 11:07 PM
samshir: jap lagi aku nak balik keje..kalau online ok
Jun 21, 06 - 11:06 PM
samshir: aku online mlm..korang dah pukul 3 pg..aku baru ppukul 9 mlm
Jun 21, 06 - 11:06 PM
samshir: shah, kak bet ada masa ko masuk tadi..tapi dia tak mau register..heheh
Jun 21, 06 - 11:05 PM
samshir: aku yg selalu online...aku kat umah pun ada...tempat keje pun ada
Jun 21, 06 - 11:03 PM
shah_ot: kla chow dulu..dh lewatni!
Jun 21, 06 - 10:56 PM
shah_ot: aku kt cc dkt ngn MITC..hm mlk nk tiru s.a
Jun 21, 06 - 10:53 PM
shah_ot: skrg tgh k.induksi kt ayer keroh...15-30jun pnat tp enjoy!
Jun 21, 06 - 10:53 PM
shah_ot: lgpn kje..tnyela k.bett pnglaman dia kt sn
Jun 21, 06 - 10:51 PM
shah_ot: pc umh aku slmt....2yg kdg2 ssah skit nk....
Jun 21, 06 - 10:50 PM
shah_ot: ko slalu online..kt umh/cc?
Jun 21, 06 - 10:49 PM
shah_ot: ko tu lainla sir..jauh dr ktg hahaha
Jun 21, 06 - 10:48 PM
shah_ot: aku bkn myorokla..prob skit kt sn
Jun 21, 06 - 10:48 PM
shah_ot: assalamua'alaikum & slmt sejahtera smua....
Jun 21, 06 - 10:47 PM
presijune: album mota kat OT gallery..
Jun 21, 06 - 05:49 PM
presijune: khayatee, nanti say tanya chairman dulu yer.
Jun 21, 06 - 05:48 PM
Khayatee: Dicadabgkan semua ahli egroup disini bagi picture mereka untuk mulakan koleksi
Jun 21, 06 - 03:15 PM
Khayatee: Hanafiah, mana album MOTA disini? Saja nak share picture ngan you all....
Jun 21, 06 - 03:14 PM
Khayatee: the 3 names given to u
Jun 21, 06 - 03:01 PM
Khayatee: dah june... tapi nak minta u tukar nama peserta... kamarul tak pergi.. so need to change to on of th
Jun 21, 06 - 03:01 PM
samshir: nak jadi stupor apa...tak nyahut pun bila di panggil
Jun 20, 06 - 11:14 PM
samshir: ala baru pukul 6 ptg kat saudi ni..heheh
Jun 20, 06 - 11:08 PM
samshir: shah...ko nyorok buat apa..meh la chating
Jun 20, 06 - 11:07 PM
presijune: khayatee..rujuk private message
Jun 20, 06 - 09:43 PM
faizal_ot: Hi Hazza, awak jadi mai ke HUKM utk Burn Attachment.
Jun 20, 06 - 09:37 AM
hazza: yan hukm kasik add umah ko kat aku.dah ilang aa...
Jun 19, 06 - 11:49 AM
hazza: Camner nak letak email baru ek?hari tu register mbr nyer keahlian
Jun 19, 06 - 11:48 AM
zazliza: ness ingat i lg x? nie lieza nie...
Jun 16, 06 - 10:48 AM
samshir: sat gi dah nak kuar la...tido..dah pukul 2.30pg kat sini
Jun 16, 06 - 07:29 AM
samshir: akum mr saidin...baru masuk keje ke
Jun 16, 06 - 07:27 AM
samshir: skang nih tinggal nak masukkan world cup punya schedule game update je
Jun 15, 06 - 03:04 PM
samshir: kepada kaki bola...forum utk anda dah ada..ok
Jun 15, 06 - 03:03 PM
jonComicfreak: ade sesape yg post kat klinik kesihatan?
Jun 14, 06 - 01:35 PM
presijune: eh, tak boleh! hehehe..boleh kot.
Jun 13, 06 - 11:50 PM
jonComicfreak: kt sini blh sembg psl w cup x?
Jun 13, 06 - 11:32 AM
jonComicfreak: kumar, cd, clery, irwan, e-d & awang batch 17, pekabo korg? papehal tinggal msg dlm account aku yek
Jun 13, 06 - 11:18 AM
samshir: mana hang ni AY, aku dah online hang takdak...pastu bising...adus...apahal2 mail je la...ok..regards
Jun 13, 06 - 05:19 AM
hanafiah: Any news about the recent graduation from KSKB, UiTM, Teessidde.
Jun 13, 06 - 01:10 AM
presijune: Hi, muthu! tak habis keje lagi ker? sudah pukul 7 lah..
Jun 12, 06 - 06:54 PM
samshir: pt pun dah ramai..keje tak banyak..tpi skali ada keje..tak terlayan weih..
Jun 11, 06 - 08:33 PM
samshir: mmg saad ada offer, ot stakat dah cukup, kami bertiga kat sini...
Jun 11, 06 - 08:32 PM
diana: yaa..how r u en hanafiah...tahniah!!sorila sy baru log in this website..it's interesting.
Jun 11, 06 - 12:40 PM
hanafiah: Hi Diana... R U still in HTAR?
Jun 11, 06 - 12:52 AM
aness: jgn mare ye..bila nak datang sini
Jun 10, 06 - 01:39 PM
aness: SELAMAT HARI LAHIRMU WAHAI ROSMIATI SAKKA
Jun 10, 06 - 01:38 PM
diana: oh ye ke...xde sape2 nak g ke....hai,en hanafiah..knl sy x...xkot..
Jun 09, 06 - 09:41 PM
hanafiah: German or Costa Rica
Jun 09, 06 - 08:46 PM
suhainaaj: Taklah diana..hari tu ada SN bagitau saya OT diaorg nak utk psy rehab.
Jun 09, 06 - 10:31 AM
diana: korang....hosp saad kat saudi ade offer post...tp dia nk physio jer....
Jun 08, 06 - 09:48 PM
diana: diana brahim mne lak nie...kite diana yusof la....kenal?xkot...
Jun 08, 06 - 09:22 PM
aBc: ayat bahasa baku..kuang kuang kuang...kah?
Jun 08, 06 - 06:34 PM
aness: dgr x?
Jun 08, 06 - 02:31 PM
aness: diana ibrahim kah ni?
Jun 08, 06 - 12:57 PM
aness: ko sibuk ka?
Jun 08, 06 - 12:57 PM
aness: hai becky
Jun 08, 06 - 12:56 PM
diana: ala..bosannye xde org nk lyn...mklumla ari keje...
Jun 08, 06 - 12:05 PM
diana: testing 123........
Jun 08, 06 - 11:53 AM
faris: hai...........
Jun 08, 06 - 11:39 AM
samshir: dah sunyi sepi web nih..dah mlm apa?
Jun 07, 06 - 08:16 PM
samshir: dah sunyi sepi web nih..dah mlm apa?
Jun 07, 06 - 08:10 PM
adianiffira1204: ko bile lak mayo?
Jun 06, 06 - 10:05 PM
samshir: tak dapat pun msg...huh..bila antar? kalau baru tu sory la, bz skang nih...
Jun 06, 06 - 04:52 PM
mayo: slamat pngantin baru buat aidi n fasha..hehe..
Jun 06, 06 - 03:01 PM
ay: shamsir, awat tak jawab msg aku, penat aku naip nyer. tunggu berita dari saudi ni......
Jun 06, 06 - 01:03 PM
samshir: selamat pagi malaysia!!!!!
Jun 05, 06 - 07:07 PM
jonComicfreak: All the best buat bakal2 bapa -MArzi n Fendi- Huhuhu!
Jun 05, 06 - 01:05 PM
adianiffira1204: hai afey...
May 30, 06 - 08:33 PM
samshir: bos...kuar dulu la..ada meeting..last minute plak..tu yg payah kat sini tu..
May 22, 06 - 09:36 PM
jonComicfreak: salam sejahtera pada smua rakan seperjuangan espclly batch 16 &17.. ; )
May 22, 06 - 01:15 PM
samshir: idak le bos..hehehe..smalam msg tak appear kat screen..tu yg testing tu
May 16, 06 - 07:50 PM
hanafiah: Do you like test Shir!
May 15, 06 - 10:55 PM
presijune: hi samshir...testing lagi
May 15, 06 - 07:49 PM
samshir: testing....
May 15, 06 - 07:29 PM
zul_ot: masing-masing sibuk gaknya hari ni
May 10, 06 - 04:59 PM
zul_ot: Hi
May 10, 06 - 04:59 PM
samshir: tido ke bos...senyap je..ke tgh buat framework..
May 09, 06 - 08:55 PM
samshir: a'kum bos,..
May 09, 06 - 08:50 PM
hanafiah: Suezaidah... saw you browsing the forum..share lah.
May 03, 06 - 09:37 PM
hanafiah: Good to hear from you all, zazliza & becky.
May 03, 06 - 09:36 PM
zazliza: beck rindu kat kamu la...bila nak turun kl lg?
May 03, 06 - 01:09 PM
becky: pd smua tenaga pengajar & batch 18..HAVE A NICE!,GOD BLESS!
May 03, 06 - 12:11 PM
becky: ein,buzy sgt ke?til xder ms nak bg tau khbr
May 03, 06 - 12:08 PM
becky: zanne,ness,mcm mn kat sibu?dah biasa keja kat srwk dah?
May 03, 06 - 12:05 PM
becky: hi!en.hanafiah,liza,ein,rene,fiza,jean,am,..apakbr?mcm mn keje?hopely enjoy..rindu sgt
May 03, 06 - 11:59 AM
hanafiah: You are in! Suezaidah... welcome online. click Forum to begin..
May 02, 06 - 02:30 PM
suezaidah: testing
May 02, 06 - 09:24 AM
mayo: ello kumar
Apr 28, 06 - 10:05 AM
hanafiah: Boleh hazza, June will take for this and soon form will available online.tq
Apr 27, 06 - 07:24 PM
hazza: En.hanafiah, bleh send a.s.a.p tak ? thanks....
Apr 27, 06 - 04:06 PM
hazza: hai,En.hanafiah camner nak daftar kat ot workshop julai ni,bleh anta local nyer registration form ka
Apr 27, 06 - 04:04 PM
kumar: ello mayo
Apr 26, 06 - 03:49 PM
mayo: ello...
Apr 25, 06 - 12:59 PM
ay: assalamualaikum bos, on line Ke?
Apr 20, 06 - 12:29 PM
presijune: hi awang...u r welcome.
Apr 18, 06 - 05:20 PM
awangadnandesa: hi june! dah boleh surf dah, thanks.
Apr 17, 06 - 02:53 PM
jonComicfreak: aaaiii
Apr 17, 06 - 01:08 PM
presijune: hi awang! macamane dah dapat? ok see private message, saya terangkan disana
Apr 13, 06 - 06:55 PM
hanafiah: use new activation code & old NRIC
Apr 13, 06 - 06:22 PM
awangadnandesa: dah cuba, tapi invalid activation code
Apr 13, 06 - 09:55 AM
hanafiah: click first time login & activation
Apr 12, 06 - 10:23 PM
hanafiah: Click My Membership
Apr 12, 06 - 10:20 PM
awangadnandesa: hi june, apa itu activation code?
Apr 12, 06 - 02:00 PM
hanafiah: All data restore to 1.30am 10 April 2006
Apr 11, 06 - 12:51 AM
presijune: haik!dah log out....
Apr 08, 06 - 03:36 PM
presijune: hi samshir
Apr 08, 06 - 03:01 PM
hanafiah: Thanks June for your excellent job
Apr 07, 06 - 09:08 PM
hanafiah: You may now apply ONLINE to become MOTA member
Apr 07, 06 - 08:06 PM
kumar: hai
Apr 07, 06 - 04:21 PM
presijune: wish all mota members akan log in dalam mymembership.
Apr 05, 06 - 12:54 PM
presijune: good news, membership boleh online esok malam.
Apr 05, 06 - 12:52 PM
presijune: hai saidin!
Apr 05, 06 - 12:50 PM
hanafiah: June! dah selesai mship online ke!
Apr 04, 06 - 10:40 PM
presijune: hai!
Apr 04, 06 - 05:47 PM
ay: allo... sape yg tengah online tu
Mar 31, 06 - 11:38 AM
syah_07: jgn marah...
Mar 30, 06 - 04:13 PM
syah_07: alo
Mar 30, 06 - 04:12 PM
presijune: jap...ay OT di mana?
Mar 28, 06 - 04:52 PM
ay: nak log out da...... jumpa lagi!
Mar 28, 06 - 04:49 PM
presijune: hahaha...forum jual beli
Mar 28, 06 - 04:41 PM
ay: which forum you read up
Mar 28, 06 - 04:35 PM
presijune: tengah joinlah ni..
Mar 28, 06 - 04:32 PM
ay: joinla forum
Mar 28, 06 - 04:24 PM
presijune: hi ay.. cepatnye log out
Mar 28, 06 - 04:09 PM
ay: hi, june!
Mar 28, 06 - 01:42 PM
presijune:
Mar 28, 06 - 01:32 PM
presijune: hi ay! saye june
Mar 28, 06 - 01:30 PM
hanafiah: Check membership status online.. coming!
Mar 26, 06 - 09:19 PM
hanafiah: Apply Membership ONLINE.. test dulu..blm live lagi
Mar 26, 06 - 09:18 PM
hanafiah: New Features...
Mar 26, 06 - 09:18 PM
adianiffira1204: perli saya nampak en hanafiah...
Mar 26, 06 - 03:13 PM
adianiffira1204: hello everybody...especially batch 16
Mar 26, 06 - 03:07 PM
hanafiah: Teruskan usaha... hingga ada hasilnya
Mar 26, 06 - 12:14 AM
ay: share maklumat k
Mar 24, 06 - 01:13 PM
ay: da join forum da.... pada sesape yang on line nanti, joinlah kat topik saya.
Mar 24, 06 - 01:11 PM
ay: camne nak join forum tu
Mar 24, 06 - 11:13 AM
ay: nampak gayanya web kite ni jarang dilayari, tak jumpa ot online
Mar 24, 06 - 11:10 AM
ay: Hi ot malaysia, pekabar?
Mar 24, 06 - 11:08 AM
hanafiah: do not forget to click FORUM and start 'foruming'
Mar 22, 06 - 10:28 PM
hanafiah: pic can be found at OT Gallery.. no upload no pics
Mar 22, 06 - 10:27 PM
zazliza: hi suzanna n becky...ni zaz nie...still remember me?
Mar 22, 06 - 01:03 PM
s_zan83: pa kabar?
Mar 22, 06 - 11:57 AM
s_zan83: hi becky
Mar 22, 06 - 11:56 AM
s_zan83: hi becky
Mar 22, 06 - 11:56 AM
s_zan83: suzanna was joining OT Group
Mar 22, 06 - 11:55 AM
zariman_ot: nak tanya. mana pi pic album OT setiap hospital???
Mar 22, 06 - 11:07 AM
zariman_ot: a;kum! ape khabar semua OT?
Mar 22, 06 - 11:00 AM
zazliza: en hanafiah kirimkan nota2 terkini kat saya k....tq
Mar 22, 06 - 09:06 AM
hanafiah: Hi Hazlee, Syah, becky & Zazliza
Mar 21, 06 - 10:38 PM
zazliza: akum...
Mar 21, 06 - 03:34 PM
becky: Ness,bz sgt ker?mcm mn keja kat sibu?
Mar 16, 06 - 12:10 PM
becky: datin Gita comner praktikal?miz u lah datin
Mar 16, 06 - 12:08 PM
becky: hai..batch 18,miz u all..how are u all getting on
Mar 16, 06 - 12:06 PM
becky: hai....
Mar 16, 06 - 12:04 PM
syah_07: haloo.... pa kabo smua OT?
Mar 14, 06 - 04:14 PM
hazlee: ni baru testing. semua OT apa kahabar
Mar 08, 06 - 03:04 PM
hazlee: asmkum semu
Mar 08, 06 - 03:04 PM
hanafiah: nope
Feb 23, 06 - 11:21 PM
kumar: mbil ga
Feb 21, 06 - 01:17 PM
kumar: slmt
Feb 21, 06 - 01:17 PM
kumar: slmt
Feb 21, 06 - 01:17 PM
kumar: slmt
Feb 21, 06 - 01:17 PM
kumar: slmt
Feb 21, 06 - 01:17 PM
ay: En. Hanafiah, did u recieve my email regarding our SOP
Feb 21, 06 - 11:35 AM
ay: hi, I just nak cube2 jer
Feb 21, 06 - 11:31 AM
hazza: en.Faizal,sy akan buat attachment kat hukm buat burn.En. Faizal in charge ke?
Feb 15, 06 - 10:44 AM
hazza: lipasfly,jon,izzy korang apa khabar?
Jan 11, 06 - 02:10 PM
geetha: hai! i wish u all hpy new year and slmt hari raya haji
Jan 06, 06 - 09:21 AM
hanafiah: Hav a nice new year 2006 to all
Jan 02, 06 - 12:17 AM
mayo: wishing a hepi new year to all my friends..
Dec 31, 05 - 02:34 PM
mayo: gapo dio shah
Dec 31, 05 - 02:33 PM
syah_07: Mayo
Dec 30, 05 - 04:20 PM
awangadnandesa: welcome, ismail paee, apa macam kat sarawak?
Dec 29, 05 - 12:54 PM
syah_07: haloo
Dec 20, 05 - 04:50 PM
yate_ot: nak cuba test....
Dec 13, 05 - 03:16 PM
barbara: hai
Dec 12, 05 - 09:12 PM
hanafiah: click ' create an account '..
Dec 10, 05 - 01:00 PM
hazza: hai,encik saidin!dah breakfast?
Dec 08, 05 - 10:45 AM
hazza: morning,camner nak registered kwn kat web ni ?
Dec 08, 05 - 10:40 AM
hazza: hi.........
Dec 08, 05 - 10:26 AM
faizal_ot: Welcome Mr Soh (PPUM)
Dec 05, 05 - 04:40 PM
awangadnandesa: dengar cerita ada pergerakan staffing bulan disember ini, U32. Tahniah kepada yang berkenaan.....
Dec 01, 05 - 01:25 PM
awangadnandesa: choi, apa habaq, bila nak mai kl?
Dec 01, 05 - 08:03 AM
faizal_ot: Hi Suhaina. Selamat Datang
Nov 30, 05 - 01:43 PM
saidin: Please contact me for hostel KSKB accomodation
Nov 28, 05 - 11:03 AM
husna_otukm:
Nov 25, 05 - 09:30 PM
faizal_ot: Welcome aboard Chai_sc.
Nov 25, 05 - 12:11 PM
awangadnandesa: these afternoon
Nov 21, 05 - 01:30 PM
awangadnandesa: I & Shaha are going to HKL
Nov 21, 05 - 01:29 PM
awangadnandesa: yes, we are always online
Nov 21, 05 - 01:29 PM
mazlitaismail: anyone there
Nov 21, 05 - 10:45 AM
dhil: .//
Nov 19, 05 - 03:42 PM
awangadnandesa: waaa... ranking makin naik ka?
Nov 19, 05 - 03:02 PM
hanafiah: advance 50+ , Enthusiast 100+, Expert 200+
Nov 18, 05 - 09:40 AM
faizal_ot: Mr. Hanafiah ranking advance too.
Nov 18, 05 - 08:23 AM
faizal_ot: You too Mr. Awang Adnan, ranking advance.
Nov 18, 05 - 08:10 AM
awangadnandesa: congrat mr. faizal
Nov 17, 05 - 07:39 AM
faizal_ot: Hello Mazlita & Iffah. Welcome aboard.
Nov 16, 05 - 04:11 PM
faizal_ot: I'm ranking advance now.
Nov 16, 05 - 09:49 AM
hanafiah: of course you don't like to be seen as beginner or junior..
Nov 15, 05 - 09:06 PM
syah_07: haloo...OT M'sia
Nov 15, 05 - 02:18 PM
faizal_ot: Mr.Hanafiah, what is the advantages to have increase forum rank!
Nov 15, 05 - 10:03 AM
hanafiah: stick to one better... can increase forum rank faster..
Nov 11, 05 - 10:24 PM
faizal_ot: any difference!!
Nov 11, 05 - 04:50 PM
faizal_ot: Let it be faizal_ot. Thanx
Nov 11, 05 - 02:46 PM
hanafiah: faizal! you should stick to one Id, which one?
Nov 11, 05 - 02:36 PM
hanafiah: site will be improve from time to time..some link point to same location
Nov 09, 05 - 10:04 AM
zul_ot: Hope every body could use it optimumly to contact and discuss.
Nov 08, 05 - 04:55 PM
zul_ot: Hi all, I'm Zul, a new user to this website... interesting and excellent...!
Nov 08, 05 - 04:54 PM
hanafiah: hi! ssema orang cuti panjang... tak de online
Nov 04, 05 - 04:57 PM
hanafiah: adhoc corner upgraded
Nov 04, 05 - 04:13 PM
faizal_ot: Alright, excelent. Thanx
Oct 28, 05 - 10:51 AM
hanafiah: select my account & edit my information
Oct 28, 05 - 10:32 AM
mabel: Selamat hari raya ;o) ......!!!!
Oct 28, 05 - 10:03 AM
faizalot: Mr Moderator, Please advice me how to change my password. TQ
Oct 28, 05 - 09:01 AM
hanafiah: Forum kini telah diaktifkan
Oct 27, 05 - 10:26 AM
faizalot: Assalamualaikum, saya faizal drp hukm. Selamat Hari Raya Aidilfitri
Oct 27, 05 - 08:37 AM
Guest700: nak register camna?
Oct 26, 05 - 02:20 PM
Guest700: nak try gak!
Oct 26, 05 - 02:19 PM
fakhri: im hepi u r using open source
Oct 26, 05 - 12:04 PM
fakhri: good work
Oct 26, 05 - 12:03 PM
shaharuddinjamin: hello nan call segera
Oct 25, 05 - 02:40 PM